Leden 2014

JANUARY 3RD - With Selena Gomez at the Tequilas Restaurant

4. ledna 2014 v 13:44 | © ddlovato |  Photogallery Updates

Demi byla včera večer spatřena fanoušky v restauraci Tequilas s kamarádkou Selenou Gomez. Nedávno jsem vám přidávala osobní fotky, kde Demi volala se Selenou a Taylor Swift přes mobil, takže jsem ráda, že si udržují kontakt.


Staying Strong: January 1

4. ledna 2014 v 11:50 | © ddlovato |  Staying Strong: 365 Days a Year

Jsi krásně a nádherně utvořen.

Není to tak dávno, co jsem se rozhodla, že potřebuju svoji vlastní mantru. Něco, co by bylo osobní a smysluplné, že bych mohla sama sobě přinést útěchu a lásku, stejně jako můj kožen v přítomném okamžiku. Bible říká: "jsi strašně a nádherně utvořen," a tak jsem to trochu pozdvyhla "jsi krásně a nádherně utvořen." Říkám si to pro sebe po celou dobu a tohle mi opravdu pomáhá najít klid v mém vědomí, že jsem dokonalá taková jaká jsem, a že nepotřebuju nic kromě toho, co mám uvnitř sebe.

Cíl: V tomto novém roce, přijdi s mantrou, která bude jen tvoje. Každý den se dívej do zrcadla a opakuj si to pro sebe.


JANUARY 2014 - Todateen (Brazil)

4. ledna 2014 v 10:51 | © ddlovato |  Photogallery Updates

Demi se objevila na titulní stránce v brazilském magazínu Todateen. V článku rozebírají její modré vlasy a koncerty, které se budou konat v Brazílii. Koncerty budou součástí Neon Lights Tour 2014.

Magazine Scans > JANUARY 2014 - Todateen (Brazil) [1x]

VIDEO: New Year’s Eve 2014 At Niagara Falls Canada

4. ledna 2014 v 1:05 | © ddlovato |  Videos
Video z vystoupení na oslavování nového roku a pár videí ze zvukové zkoušky den předtím. Demi zpívala Neon Lights, Heart Attack a Made In The USA.



Christmas with family

4. ledna 2014 v 0:49 | © ddlovato |  Photogallery Updates

Objevily se dvě nové fotografie Demi a její rodiny z vánočních svátků. Podle informací by se měl objevit i rodinný photoshoot, kde celá rodina bude ve vánočním pyžamu a pózovat.

Miscellaneous > Various > Personal Photos [2x]

DECEMBER 31ST - Performing on Niagara Falls New Years Eve

4. ledna 2014 v 0:31 | © ddlovato |  Photogallery Updates

Přidávám poslední fotky z minulého roku, kdy Demi zpívala svůj třetí oficiální singlu Neon Lights na Niagara Falls New Years Eve. Dále zde mám ještě fotky ze zvukové zkoušky, která se konala den předtím. Na zkoušce Demi zpívala Heart Attack a Give Your Heart A Break.

tumblr_mypioqLMVQ1roewk4o1_500.jpg tumblr_myqss3Umiv1roewk4o4_1280.jpg tumblr_myqss3Umiv1roewk4o3_1280.jpg tumblr_myr607znlJ1roewk4o1_1280.jpg


tumblr_myndodV9zM1roewk4o1_500.jpg tumblr_myne2cAweP1roewk4o1_500.jpg tumblr_myng6uz9UC1roewk4o1_500.jpg tumblr_myni6mMtOP1roewk4o1_500.jpg

Design #2

3. ledna 2014 v 18:40 | © ddlovato |  Past Looks
Nový rok, s ním přichází i nový blog a design. Jak už jsem psala, blog mi opět někdo smazal. Chtěla sem to zde ukončit, ale pak sem si řekla, že takovou radost tomu dotyčnýmu/těm dotyčným neudělám. Do designu jsem použila fotografie pro Glamour 2011. Ještě budu muset vytunit menu. :D


Staying Strong: 365 Days a Year

2. ledna 2014 v 17:43 | © ddlovato
• Calendar
• Photos
• Buy

Staying Strong: 365 Days a Year

2. ledna 2014 v 17:31 | © ddlovato
Demi Lovato se každé ráno probouzí a utvrzuje k sobě svůj závazek - na její zdraví, štěstí a osobnost. Tyto závazky ji pomáhají k pomoci dalším lidem, kteří se zabývají otázkama proč žijí atd.


Demi je platinový umělec jejíž poslední nahrávkou je čtvrté album DEMI. Album se stalo po vydání ihned hitem. Chystá se do druhé sezóny X-Factoru jako porotce a právě zahájila Léčební stipendijní program. Je také vyhlášená jako advokátkou mladých lidí na celém světě.

Demi je také mladá žena, která našla svou cestu na světě. Demi bojovala sama se sebou ohledně svého sebevědomí na veřejnosti. Tyto výroky sepsala do knihy STAYING STRONG: 365-ti denní sbírka, kdy byla Demi nejsilnější a měla poctivé a nadějné postřehy. Každý den kniha bude poskytovat čtenáři citát, osobní reflexe a cíl.


Jedná se o její slova. Slova ohledně lidí, se kterými žije a miluje, a nadruhou stranu ohledně zcela cizích lidí. Tato slova jsou silným svědectvím o tom, že mladá žena stojí a bojuje.

Discography

2. ledna 2014 v 16:59 | © ddlovato
ALBUMS
• Don't Forget (2008)
• Here We Go Again (2009)
• Unbroken (2011)
• DEMI (2013)

SOUNDTRACKS
• Camp Rock (2008)
• Princess Protection Program (2009)
• Sonny With A Chance (2009-2010)
• Camp Rock 2: The Final Jam (2010)
• The Mortal Instruments: City Of Bones (2013)
• Frozen (2013)

Projects

2. ledna 2014 v 16:46 | © ddlovato |  Projects
Tours
Book
• Campaigns

Affiliates

1. ledna 2014 v 20:59 | © ddlovato
Přehled spřátelených blogů. Nevidíš se zde? Upozorni mě do komentářů a já to napravím. Máš zájem se stát affiliate? Zapiš se do náběru.

www. keira-4fans .blog.cz
www. selgomez .blog.cz
www. selenafanatics .blog.cz
www. emmaroberts-online .blog.cz
www. avrildaily .blog.cz
www. dobrevteam .blog.cz
www. unlimited-selenag .blog.cz
www. ninadobrev-4fans .blog.cz
www. dailysmiley .blog.cz
www. pixielottdaily .blog.cz

www. debby---ryan .blog.cz
www. wanderlust .blog.cz
www. emily-vancamp .blog.cz
www. jade-daily .blog.cz
www. glee-daily .blog.cz
www. crystalreed-daily .blog.cz
www. iheart-taylormomsen .blog.cz
www. lovely-phoebe .blog.cz
www. watson-emm .blog.cz
www. ultimate-adelaidekane .blog.cz
www. fan-mileyrcyrus .blog.cz

Apply for Affiliate

1. ledna 2014 v 20:57 | © ddlovato
Rád/a chodíš na stránku ddlovato a chtěl/a by jsi ji mít ve spřátelených blogách? Neváhej a zapiš se do komentářů! Jedinou podmínkou je, aby jsi měl/a rád/a Demi pochopitelně a také aspoň 2x navštěvoval/a a hlavně napsal/a nějaký ten komentář, abych o tobě věděla.

• Jméno
• Blog/web
• Důvod (nepovinné)

Family

1. ledna 2014 v 19:49 | © ddlovato |  Family, Friends & Boyfriends
Dianna De La Garza
(matka)
Demi opakovaně říká, že svoji matku miluje a kdyby ji nebylo, neměla by doposud co má teď. Přek každým koncertem Demi volá s matkou, protože ji to uklidní.

,,Držíme spolu v nejtěžších chvílích. Je to nejsilnější žena, kterou znám. Největším požehnáním je, že s ní mohu mluvit o čemkoliv."
Eddie De La Garza
(nevlastní otec)
I když je nevlastním otcem, Demi ho bere jako za svého pravého. Demi je mu vděčná za platby hudebních škol a hereckých škol. Eddie ji doprovází na letištích i na některých akcích.
Patrick Lovato
(otec)
Pravý otec Demi. Odstěhoval se od rodiny, když byla Demi ještě malé dítě. Snažil se přes ní komunikovat s médii, ale to se Demi nelíbilo, protože to dělal hlavně kvůli financím. I když měli spory, Demi po jeho smrti řekla, že ho milovala a vždycky bude.
Madison De La Garza
(nevlastní sestra)
Madison je dcerou Eddieho, takže pro Demi je to nevlastní sestra, ale velmi dobře si spolu rozumí. Madison je také herečkou a můžeme ji například vidět v seriálu Zoufalé manželky.
Dallas Lovato
(starší sestra)
Dallas je starší sestrou a je také herečkou a zpěvačkou. Dallas většinou chodí navštěvovat Demi do jejího domu a velmi ji podporuje.